Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Macan 2016: Τεχνολογικό update

Porsche Macan 2016: Τεχνολογικό update

H γερμανική φίρμα επικαιροποιεί τεχνολογικά το μικρό SUV της, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, σε όλες τις εκδόσεις του το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Porsche Communication Management System το οποίο ακολουθεί τις gadget απαιτήσεις των καιρών.


Μετά την πρόσφατη προσθήκη της έκδοσης GTS στην γκάμα της Macan, η Porsche ανακοίνωσε μια σειρά εξοπλιστικών και αισθητικών βελτιώσεων σε όλο το εύρος των εκδόσεων του μικρού SUV μοντέλου της γερμανικής φίρμας.

Αρχικά, στο εξής όλες οι εκδόσεις της Macan θα επωφελούνται από την παρουσία του αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Porsche, PCM το οποίο αξιοποιεί μια οθόνη αφής επτά ιντσών και ενσωματώνει στις λειτουργίες του το λογισμικό Apple CarPlay, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, USB και SD καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο ως Wi-Fi hotspot.

Επιπλέον, το προαιρετικό σύστημα έξυπνων φωτιστικών σωμάτων Dynamic Light System Plus που ρυθμίζει αυτόματα τη δέσμη των φώτων με τη συνδρομή κάμερας, επεκτείνει την τεχνολογία LED και στα «φώτα στροφής» τα οποία ενισχύουν την εμβέλειά τους και συνεργάζονται με το σύστημα πλοήγησης, προκειμένου να προσφέρουν μεγαλύτερο πεδίο ορατότητας προς την κατεύθυνση που στρίβει το αυτοκίνητο.

Περισσότερες είναι οι προσθήκες στην περίπτωση της Macan Turbo, η οποία επιπλέον των παραπάνω επωφελείται και από νέα πακέτα εξατομίκευσης που υπόσχονται περισσότερες επιλογές αισθητικού χαρακτήρα εντός και εκτός που να τονίζουν την υπερτροφοδοτούμενη και ισχυρή προσωπικότητά της φέρνοντας επιρροές από την αντίστοιχη έκδοση της 911.

Παράλληλα, νέες επιλογές σε ό,τι αφορά χρώματα και λεπτομέρειες αισθητικού χαρακτήρα καθίστανται διαθέσιμες και για τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας της αναβαθμισμένης Macan η οποία είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στη Γερμανία, όπου ξεκινά από τα 61.143 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024