Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πακέτο αναβάθμισης κινητήρα λανσάρει η Polestar για το Volvo XC90

Πακέτο αναβάθμισης κινητήρα λανσάρει η Polestar για το Volvo XC90

Οι Σουηδοί δίνουν τις πρώτες συστάσεις για το νέας γενιάς πακέτο αναβάθμισης για κινητήρες Drive-E της Polestar που εξέλιξαν για το XC90.

Το Volvo XC90 αποκτά πρόσβαση στα νέα πακέτα αναβάθμισης επιδόσεων με την σφραγίδα της Polestar, με φόντο την ενισχυμένη συνεργασία των Volvo-Polestar και την υπόσχεση για τη διάθεση πακέτων αναβάθμισης σε όλο το εύρος της γκάμας μοντέλων της σουηδικής φίρμας.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις το πακέτο αναβάθμισης της Polestar για το σουηδικό SUV το οποίο θα είναι διαθέσιμο –αρχικά- για τις εκδόσεις D5 και T6, υπόσχεται να προσφέρει μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και δυναμικότερα χαρακτηριστικά.

Η βασική φιλοσοφία των νέας γενιάς πακέτων αναβαθμίσεων της Polestar για τα μοντέλα της Volvo με κινητήρες Drive E, έγκεινται στην ολιστική βελτίωση του μηχανικού συνόλου κάτι που συνεπάγεται την ταυτόχρονη βελτίωση των επιδόσεων από τον κινητήρα, την απόκριση του πεντάλ γκαζιού, την ταχύτητα και την ακρίβεια του κιβωτίου αλλά και την ταχύτερη απόκριση του κινητήρα σε περιπτώσεις που, εν όψει στροφής, ο οδηγός απομακρύνει το πόδι του από το πεντάλ γκαζιού.

Οδηγό για τις αναβαθμίσεις αποτελεί η εικοσαετής εμπειρία της Polestar, των μηχανικών και των οδηγών της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ σε ό,τι αφορά το συνδυασμό των νέας γενιάς πακέτων αναβάθμισης με το νέο XC90 όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του βελτιωτικού οίκου των Σουηδών, Niels Moller «Το νέο XC90 είναι το πιο προηγμένο Volvo τόσο σε ό,τι αφορά το πλαίσιο όσο και το μηχανικό σύνολο, κάτι που σημαίνει ότι το να δουλέψουμε πάνω σε αυτό ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό. Οι αναβαθμίσεις της Polestar ενισχύουν ακόμα περισσότερο το δυναμισμό και την απόκριση του XC90, «χτίζοντας» πάνω σε ένα ήδη πολύ υψηλό επίπεδο».

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των αναβαθμίσεων όπως σημειώνει ο Robert Dahlgren, οδηγός αγώνων και δοκιμών για την Polestar Cyan Racing: «Αυτό που αναζητούμε όταν σχεδιάζουμε τα αγωνιστικά μας αυτοκίνητα είναι ένα απολύτως ισορροπημένο σύνολο. Και σε αυτό ακριβώς επικεντρωθήκαμε σε ό,τι αφορά το νέο πακέτο αναβάθμισης της Polestar για το XC90. H δυνατότητα του «διαχειρίζεσαι» και να ελέγχεις το αυτοκίνητο είναι το παν στους αγώνες, όπου το να έχεις τη διαθέσιμη ισχύ όταν τη χρειάζεσαι και το να μπορείς να τη διαχειριστείς είναι το ζητούμενο. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και όταν οδηγείς δυναμικά ένα συμβατικό αυτοκίνητο και έτσι, αυτός ήταν και ο βασικός μας στόχος με το νέο πακέτο αναβάθμισης της Polestar.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024