Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση εξαφάνισε τη δημογραφική και κοινωνική πολιτική

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση εξαφάνισε τη δημογραφική και κοινωνική πολιτική

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της» και «έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής», εξαπολύει ο πρόεδρος της ΝΔ Β.Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την Ημέρα των Πολυτέκνων (1η Νοεμβρίου). Τονίζει, επίσης, ότι «το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία».

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της» και «έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής» εξαπολύει ο πρόεδρος της ΝΔ Β.Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την Ημέρα των Πολυτέκνων (1η Νοεμβρίου).

Τονίζει, επίσης, ότι «το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου».

«Σήμερα, στις δύσκολες αυτές ημέρες για την χώρα, και στις ακόμα χειρότερες για εσάς, τον πολυτεκνικό κόσμο, απτόητοι συνεχίζετε να κάνετε το καθήκον σας απέναντι στις οικογένειες σας και την πατρίδα» σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας:

«Οι κόποι σας και το έργο σας αποτελούν για όλους μας δίδαγμα και υπόμνηση του χρέους μας, να μην εγκαταλείπουμε τα ιδανικά μας, να σταθούμε δίπλα στον ανθό της ελληνικής κοινωνίας -τους νέους μας- να αναλάβουμε την ευθύνη, ο κάθε ένας από εμάς, απέναντι στη νέα γενιά, απέναντι στην πατρίδα και το έθνος. Και αντιλαμβάνομαι από τους αριθμούς και τις στατιστικές για τα δημογραφικά στοιχεία, ότι το πρόβλημα είναι βαθύ και απαιτείται αφενός μια γενναία αυτοκριτική, αφετέρου εγρήγορση».

«Σας βεβαιώνω» συνεχίζει «ότι το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου. Πιστεύουμε στη νέα γενιά και επενδύουμε σ’ αυτή».

«Πιστεύουμε, ότι χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της. Έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής. Επιλογή μας είναι να προχωρήσουμε δυναμικά, με γνώμονα το συλλογικό, κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Με αρχές, αξίες και επιλογές που αθροίζουν και ενώνουν τις κοινωνικές δυνάμεις σε κοινούς στόχους, να μοχθήσουμε για την ευημερία των παιδιών μας» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024