Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτα προπόνηση και μετά υπογραφές για τον Πογιέτ

Πρώτα προπόνηση και μετά υπογραφές για τον Πογιέτ

Από τα ξημερώματα ο Γκας Πογέτ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και πήγε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων για την πρώτη γνωριμία. Ο Ουρουγουανός προπόνησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ, κάτι το οποίο θα γίνει αργότερα μέσα στη μέρα στα γραφεία της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.

Από τα ξημερώματα ο Γκας Πογέτ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και πήγε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων για την πρώτη γνωριμία.

Ο Ουρουγουανός προπόνησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ, κάτι το οποίο θα γίνει αργότερα μέσα στη μέρα στα γραφεία της Ενωσης στο ΟΑΚΑ.

Τον Πογέτ ακολουθούν στην Αθήνα οι δύο στενοί του συνεργάτες: ο Αργεντινός Μαουρίτσιο Ταρίκο και ο Αγγλος Τσάρλι Οτγουεϊ, αμφότεροι βοηθοί του και στους δύο προηγούμενους σταθμούς της καριέρας του, τη Μπράιτον και τη Σάντερλαντ.

Παράλληλα, από χθες το βράδυ οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρέχουν για να προλάβουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, αφού ο Ουρουγουανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Από πλευράς εγγράφων, όλα είναι εντάξει αφού ο Πογέτ κι οι συνεργάτες του έχουν ήδη στείλει στην ΠΑΕ όλα τα απαραίτητα. Απομένει η υπογραφή του συμβολαίου και η προώθησή του στην ΕΠΟ για να κλείσουν τα τυπικά και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ να κάνει ντεμπούτο μεθαύριο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024