Νέος προπονητής, ίδια αποστολή για την ΑΕΚ. Οι… συνήθεις 20 θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Παναθηναϊκό, όπου είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Γκας Πογέτ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Αλάιν Μπαρόχα, ο Ντίντακ Βίλα και ο Χρήστος Αραβίδης. Από αυτούς, μόνο η συμμετοχή του Αραβίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κρίνεται αμφίβολη.

Παρόντες στη σημερινή προπόνηση ήταν και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Πογέτ, Μαουρίτσιο Ταρίκο και Τσάλρι Οτγουελ, οι οποίοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα στην Αθήνα για να προλάβουν να βρεθούν στα Σπάτα το πρωί.

Η αποστολή ουσιαστικά αποτελεί «κληρονομιά» που αφήνουν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Στέλιος Μανωλάς. Τις προσεχείς εβδομάδες θα φανεί αν ο νέος τεχνικός της Ενωσης εμπιστεύεται και κάποιους άλλους παίκτες, πλην των γνωστών 20 που είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ