Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Πογιέτ έρχεται στην Αθήνα για… παρέλαση με την ΑΕΚ

Άλλοι προπονητές δεν προλαβαίνουν να… κάνουν παρέλαση, καθώς είθισται να παραιτούνται ή να απολύονται νωρίς, άλλοι όμως, έρχονται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Προτάθηκε και ο Βίκτορ Μουνιόθ, «ανοιχτές» οι περιπτώσεις Γκράθια, Ρούτεν, Χιμένεθ.

Άλλοι προπονητές δεν προλαβαίνουν να… κάνουν παρέλαση, καθώς είθισται να παραιτούνται ή να απολύονται νωρίς, άλλοι όμως, έρχονται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν ο Ουρουγουανός προπονητής βρίσκεται ψηλά στη λίστα που έχει στα χέρια του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και μαζί με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά και Δημήτρη Μελισσανίδη, έκριναν πως πρέπει να κληθεί άμεσα για επίσημες συζητήσεις. Οι ετήσιες απολαβές του ίδιου και των συνεργατών του, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση με έναν προπονητή που θα βάλει γερές βάσεις για την αναγέννηση της ομάδας.

Ο Πογιέτ ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του ως βοηθός (του Γουάιζ) στη Σουίντον και στη Λιντς και στη συνέχεια του Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ. Το 2009 πήγε στη Μπράιτον και στην πρώτη του σεζόν ως «χεντ κόουτς» προβίβασε την ομάδα στην Championship.

Το «ξεπέταγμά» του έγινε το 2013, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ και στην πρώτη του σεζόν εκεί την οδήγησε ως τον τελικό του League Cup. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2015 αποχώρησε λόγω από τις «μαύρες γάτες» λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Μέχρι τότε βρίσκονταν στη 17η θέση της βαθμολογίας και στα 60 συνολικά ματς που έχει δώσει στην Premier League, πανηγύρισε 14 νίκες.

Στην ΑΕΚ, πάντως, κρατούν «ανοιχτές» τις εναλλακτικές λύσεις των Χάβι Γράθια (Μάλαγα), Φρεντ Ρούτεν (πρώην της Φέγενορντ) και Μανόλο Χιμένεθ.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μάνατζερ πρότεινε τις τελευταίες ώρες και τον Βίκτορ Μουνιόθ. Ο Ισπανός τεχνικός που πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2006-07 και στη συνέχεια πέρασε από τις Ουέλβα, Χετάφε, Τέρεκ Γκρόζνι, Ξαμάξ, Σιόν και Σαραγόσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024