
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στη Μαλακάσα
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.
Ειδικότερα, 24χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, που κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα.
Από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε ο πίσω αριστερός τροχός του αυτοκινήτου, που έπεσε στη συνέχεια στο παρμπρίζ τουριστικού λεωφορείου, το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ντελαπάρισε. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης του λεωφορείου, να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός, και ελαφρά τρεις ακόμα επιβάτες.
Τραυματίας είναι και ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία – Αυστρία 3-0: Άνετη πρόκριση των «φούριας ρόχας», με σούπερ Οϊαρθάμπαλ
- Κεφαλιά ο Πόρο και 2-0 η Ισπανία την Αυστρία (vids)
- Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ίση αμοιβή μεταξύ ανδρών-γυναικών και ένταξη στα ΒΑΕ των υγειονομικών
- Το όνειρο για το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μοιράστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις ξένες πρεσβείες – Οι αιχμές για την κυβερνητική κωλυσιεργία
- Τα Πάθη του Χριστού του Μελ Γκίμπσον ξανά στη μεγάλη οθόνη
- Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Η δωρεάν εφαρμογή που είναι απαραίτητη για το καλοκαίρι



