Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ ενημερώνει για την αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Volley League, η οποία ήταν προγραμματισμένο να κάνει σερβίς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών, οι οποίες συνεχίζονται.
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ ενημερώνει για την αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Volley League, η οποία ήταν προγραμματισμένο να κάνει σερβίς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο λόγος είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών, οι οποίες συνεχίζονται. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.
Παράλληλα συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!