Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.
Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ.
Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.
Μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι «όπως είδατε και εσείς, ο Δέλλας παραιτήθηκε. Πλέον είμαστε στην αναζήτηση προπονητή, του οποίου το βιογραφικό θα είναι γεμάτο και παράλληλα θα γνωρίζει και από την ΑΕΚ. Ονόματα δεν θα σας πω, αλλά θα είναι ξένος. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει».
Σε ότι αφορά τον Δέλλα, ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Δεν υπήρχαν διαφωνίες με τον Δέλλα, αλλά μέσα σε μια συνεργασία τόσων χρόνων πρέπει να υπάρχουν και διαφωνίες για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα».
Για τον υπηρεσιακό τεχνικό, Στέλιο Μανωλά, είπε ότι «ανέλαβε την ομάδα και θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο, μέχρι να έρθει ο καινούργιος προπονητής».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.