Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής και γνώστης της ΑΕΚ»

Μπάγεβιτς: «Ξένος προπονητής και γνώστης της ΑΕΚ»

Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.

Σε αναζήτηση ξένου προπονητή με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα είναι γνώστης της ΑΕΚ βρίσκεται η Ένωση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ντούσκο μίλησε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Ένωσης, αφού ο Τραϊανός Δέλλας προπόνησε την Τετάρτη για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο «Κολοσσός» είχε πάει στα Σπάτα από νωρίς και είχε συνάντηση με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού.

Μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι «όπως είδατε και εσείς, ο Δέλλας παραιτήθηκε. Πλέον είμαστε στην αναζήτηση προπονητή, του οποίου το βιογραφικό θα είναι γεμάτο και παράλληλα θα γνωρίζει και από την ΑΕΚ. Ονόματα δεν θα σας πω, αλλά θα είναι ξένος. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει».

Σε ότι αφορά τον Δέλλα, ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Δεν υπήρχαν διαφωνίες με τον Δέλλα, αλλά μέσα σε μια συνεργασία τόσων χρόνων πρέπει να υπάρχουν και διαφωνίες για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Για τον υπηρεσιακό τεχνικό, Στέλιο Μανωλά, είπε ότι «ανέλαβε την ομάδα και θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο, μέχρι να έρθει ο καινούργιος προπονητής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024