
Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Κατρούγκαλου με την ΑΔΕΔΥ
Συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Εργασίας είχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ την ίδια ώρα μέλη της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου.
Συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Εργασίας είχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ την ίδια ώρα μέλη της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου.
Οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ εξερχόμενοι από τη συνάντηση ανέφεραν ότι ουσιαστικά δεν βρέθηκε καμία λύση στο μείζον ζήτημα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων που βρίσκεται υπό κατάρρευση λόγω υποχρηματοδότησης του και ως εκ τούτου θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις με κορύφωση την απεργία στις 12 Νοεμβρίου.
Σε δήλωση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Σταύρος Κουτσουμπέλης προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ τόνισε ότι «θα δώσουμε μάχη και απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης».
Εκτός από τη συγκέντρωση στο υπουργείο, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε στάση εργασίας από τις 12:30 έως τη λήξη του ωραρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: «Ο ένας κρατούσε μία κατσούνα, μας πήραν το tablet…»
- 14η Ιουλίου: Οι αγώνες της «Μαριάννας»
- «Άφησα το τσιγάρο στο σεντόνι…» – Στη φυλακή ο 74χρονος για τη φωτιά στο Σισμανόγλειο
- Τένις στο… μπαλκόνι: Το balcony challenge του Τσιτσιπά με τον Ρουντ (vid)
- Η νέα εμπειρία των online αγορών supermarket είναι πιο κοντά από ποτέ στις ανάγκες μας
- Τουρισμός: Ποιες μακρινές χώρες ψηφίζουν… Ελλάδα




