Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Λίντσαραν πρόσφυγα επειδή νόμιζαν ότι ήταν Παλαιστίνιος

Ισραήλ: Λίντσαραν πρόσφυγα επειδή νόμιζαν ότι ήταν Παλαιστίνιος

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας πρόσφυγας στο Ισραήλ από την Ερυθραία που θεωρήθηκε, λανθασμένα, συνεργός στην επίθεση Παλαιστινίων κατά Ισραηλινών στον σταθμό λεωφορείων της Μπεερσεμπά. Τον πρόσφυγα πυροβόλησε φύλακας και στη συνέχεια περαστικοί τον κλότσησαν και τον λίντσαραν ενώ βρισκόταν στο έδαφος. 

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας πρόσφυγας στο Ισραήλ από την Ερυθραία που θεωρήθηκε, λανθασμένα, συνεργός στην επίθεση στον σταθμό λεωφορείων της Μπεερσεμπά.

Τον πρόσφυγα, που είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο, πυροβόλησε φύλακας και στη συνέχεια περαστικοί τον κλότσησαν και τον λίντσαραν ενώ βρισκόταν στο έδαφος.

Παράλληλα, ο δράστης της επίθεσης ταυτοποιήθηκε ως ο 21χρονος Μοχανάντ αλ Όκμπι, από κωμόπολη βεδουίνων.

Το πρωί της Δευτέρας, εκπρόσωπος του νοσοκομείου Σοροκά ανακοίνωσε πως ο pr;osfygaw από την Ερυθραία είχε εκπνεύσει μερικές ώρες νωρίτερα.

Στην επίθεση, που είχε γίνει το βράδυ της Κυριακής, σκοτώθηκε ένας ισραηλινός στρατιώτης, τραυματίστηκαν δέκα άτομα και στη συνέχεια νεκρός έπεσε από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας και ο δράστης.

Τη Δευτέρα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 21χρονου δράστη και διευκρινίστηκε πως στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και ένα μαχαίρι. Προερχόταν από την κωμόπολη βεδουίνων Χούρα στο νότιο τμήμα του Ισραήλ και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας τέθηκαν υπό κράτηση και συγγενείς του ως ύποπτοι για παροχή υποστήριξης στην επίθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024