Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Yaya Toure «τρομοκρατεί» ανυποψίαστο επαγγελματία -με αίσιο τέλος- για λογαριασμό της Nissan

Ο Yaya Toure «τρομοκρατεί» ανυποψίαστο επαγγελματία -με αίσιο τέλος- για λογαριασμό της Nissan

Η Nissan επιστρατεύει το Yaya Toure και έναν ανορθόδοξο τρόπο για την εκστρατεία προώθησης του προγράμματος παροχής πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τον στόλο των επαγγελματικών της οχημάτων, σε ένα απολαυστικό video.

Η ιαπωνική φίρμα επέλεξε να επιστρατεύσει τον πρεσβευτή της στο UEFA Champions League, Yaya Toure -με ένα μάλλον ανορθόδοξο τρόπο για τις συνήθεις ενασχολήσεις του- προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για την παροχή πενταετούς, πλήρους εργοστασιακής εγγύησης για τα επαγγελματικά της οχήματα.

Στην ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο “The Substitute”, ο ιβοριανός αναλαμβάνει -χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά του- να κάνει σε έναν ανυποψίαστο επαγγελματία μια προσφορά… την οποία δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Για την ακρίβεια, του ζητά να συναντηθούν σε μια ερημική τοποθεσία όπου τον υποβάλλει σε μια σειρά μάλλον τρομακτικών υποδείξεων μέχρι την τελική δοκιμασία και την ανταμοιβή του τυχερού επαγγελματία με ένα καινούριο επαγγελματικό Nissan.

Για την ιστορία, ο επαγγελματίας που δέχθηκε την πρόκληση, ονομάζεται James Martin Devlin και είναι ιδιοκτήτης της James Clim, μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται σε θέματα ψύξης και κλιματισμού, με έδρα το Παρίσι.

Η συνέχεια επί της οθόνης …

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωπαϊκή γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Nissan περιλαμβάνει το τρέχον Navara αλλά και από το 2016 το νέο NP 300 καθώς και τα NV200, NV400, ΝΤ400 Cabstar και NT500 Atleon, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα παροχής πενταετούς εγγύησης εντάσσεται και η επιβατική 7θέσια έκδοση του NV200, Evalia.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan και την πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών που τα συνοδεύει, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα, αλλά και στο http://www.nissan.gr/lcvs.html

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024