Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class 2016:  H

Mercedes-Benz E-Class 2016: H «γυμνή» αλήθεια

Η νέα E-Class προσφέρει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της τετράθυρης εκδοχής της με την μορφή του υπό κατασκευή αμαξώματος της, εν όψει την πρεμιέρα της τον προσεχή Ιανουάριο.

Με δεδομένη την παρουσίαση της νέας E-Class στην έκθεση του Detroit τον προσεχή Ιανουάριο, οι πληροφορίες που αφορούν τη νέα γενιά του ιστορικά δημοφιλέστερου μοντέλου της Mercedes-Benz ξεκίνησαν σταδιακά να «φιλτράρονται» προς το κοινό.

Το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής αφορά το υπό κατασκευή αμάξωμα της νέας E-Class και οι πρώτες εντυπώσεις συνιστούν ένα τυπικό δείγμα σχεδιαστικής γραφής της γερμανικής φίρμας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είναι γνωστό η νέα E-Class θα έχει ως αφετηρία μια τροποποιημένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιεί η C-Class, στοιχείο που θα τις επιτρέψει να μειώσει το βάρος της έως και κατά 100 κιλά και παρά τη δεδομένη αύξηση των αναλογιών της.

Ανεξαρτήτως αυτού όπως είναι γνωστό, η νέα E-Class θα αντλήσει επιρροές σε ό,τι αφορά το εσωτερικό από την S-Class υιοθετώντας μια αντίστοιχη σχεδίαση, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Mercedes-Benz, η νέα γενιά του μοντέλου θα επωφεληθεί από σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης καθώς και μια σειρά άλλων καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Ένα άλλο στοιχείο που θα συνοδεύσει την νέα γενιά της E-Class είναι ότι εκτός από τις συνήθεις επιλογές αμαξώματος καθώς και την υπερπολυτελή Mercedes-Maybach έκδοση, η Mercedes-Benz ετοιμάζει μια allroad εκδοχή η πέρα εκτός από το σύστημα τετρακίνησης θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια πιο περιπετειώδη αισθητική.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024