Πίστη στη νίκη από Πάβλοβιτς, αλλά με σεβασμό στον αντίπαλο
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (20:30) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο πρώτο του παιχνίδι ενώπιον του κοινού του. Ο Σάσα Πάβλοβιτς ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισημαίνοντας ότι το αυριανό ντέρμπι δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό του Κυπέλλου, μίλησε για το υψηλό κίνητρο που έχουν οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Κράσνονταρ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ υπογράμμισε ότι «με εμπιστοσύνη στις δυνατοτητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας, αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στη νίκη!»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (20:30) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο πρώτο του παιχνίδι ενώπιον του κοινού του.
Ο Σάσα Πάβλοβιτς ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισημαίνοντας ότι το αυριανό ντέρμπι δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό του Κυπέλλου, μίλησε για το υψηλό κίνητρο που έχουν οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο Κράσνονταρ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ υπογράμμισε ότι «με εμπιστοσύνη στις δυνατοτητές μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας, αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στη νίκη!»
Αναλυτικά:
«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ.
Το δύσκολο διάστημα συνεχίζεται για εμάς μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, τον Αρη για το πρωτάθλημα και την Λοκομοτίβ για την Ευρωλίγκα. Θα θέλαμε να έχουμε το 100% σε επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρωσία να αρχίσουμε νικηφόρα και στην Ευρωλίγκα.
Τωρα έχουμε έναν ακόμα δυσκολο αγώνα μπροστά μας, με τον Ολυμπιακό.
Το θετικό είναι ότι για πρωτη φορά φετος σε επίσημο αγώνα θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό πολύ δε περισσότερο απο τη στιγμή που μάθαμε ότι έχει γίνει sold out απο νωρίς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και η παρουσία του μας δίνει υψηλό κίνητρο!
Όπως επίσης έχουμε υψηλό κίνητρο μετά την ήττα μας στο Κράσνονταρ. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και θ αγωνιστούμε σκληρά γι αυτό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγώνα κυπέλλου, ο οποίος έχει περασει πια στην ιστορία.
Εμείς με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και με σεβασμό στους εαυτούς μας αλλά και στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φτάσουμε στη νίκη!
Θα τα πούμε πάλι σύντομα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βγάζουν από διεθνείς τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη αχιλλείου ο Γκαρούμπα – Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442