Δύσκολα θα κρατήσει θέση στους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Αήττητοι παραμένουν οι Νιου Γιορκ Νικς, στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο ΝΒΑ. Η ομάδα της Νέας Υόρκης επικράτησε τα ξημερώματα στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» 101-95 της Βοστώνης και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε αυτή τη φορά και μοιάζει πολύ δύσκολο να κρατήσει μία θέση στο ρόστερ των Νικς.
Αήττητοι παραμένουν οι Νιου Γιορκ Νικς, στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στο ΝΒΑ. Η ομάδα της Νέας Υόρκης επικράτησε τα ξημερώματα στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» 101-95 της Βοστώνης και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε αυτή τη φορά και μοιάζει πολύ δύσκολο να κρατήσει μία θέση στο ρόστερ των Νικς.
Αήττητοι παραμένουν επίσης οι Ατλάντα Χοκς, που νίκησαν στο Ντάλας 91-84 τους Μάβερικς, αλλά και οι Γκρίζλις, οι οποίοι επιβλήθηκαν στο Μέμφις 94-78 της Οκλαχόμα Σίτι (σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές άφησαν εκτός τα 4/5 της βασικής τους πεντάδας).
Συνοπτικά σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια-Ουάσινγκτον 118-127
Νέα Υόρκη-Βοστώνη 101-95
Μέμφις-Οκλαχόμα Σίτι 94-78
Ντάλας-Ατλάντα 84-91
Ντένβερ-Φοίνιξ 106-81
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα



