Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα πόδια φοράει 62 νούμερο παπούτσι

Ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα πόδια φοράει 62 νούμερο παπούτσι

Ένας 19χρονος από τη Βενεζουέλα, ο Τζέισον Ροντρίγκες, είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πόδι που έχει καταγραφεί στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες. Το νούμερο των παπουτσιών που φοράει φτάνει το 62.

Ένας 19χρονος από τη Βενεζουέλα, ο Τζέισον Ροντρίγκες, είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πόδι που έχει καταγραφεί στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

Το νούμερο των παπουτσιών που φοράει φτάνει το 62, αφού το δεξί του πόδι έχει μήκος 40,1 εκατοστά και το αριστερό 39,6 εκατοστά.

Ο Ροντρίγκες ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ. Η ζωή του ωστόσο δεν ήταν πάντα εύκολη: Συχνά στο σχολείο έπεφτε θύμα bullying από άλλα παιδιά που τον κορόιδευαν για τα μεγάλα του πόδια και συχνά τον απομόνωναν και τον χτυπούσαν.

Είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας του που ζει στην πόλη Μαρακάι της κεντρικής Βενεζουέλας. Έχει άλλα τρία αδέλφια. Μέχρι την ηλικία των 10 ετών είχε μία κανονική ανάπτυξη. Τότε μέσα σε ένα χρόνο το μέγεθος του ποδιού του μεγάλωσε από 38 σε 46.

Στα 14 του δεν του προλάβαιναν παπούτσια. Του τα έφτιαχναν από χοντρό ύφασμα και άντεχαν μόνο δύο με τρεις εβδομάδες. Συχνά επέστρεφε στο σπίτι με τραυματισμένα πόδια.

«Αυτά είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσω. Έβλεπα τους άλλους ανθρώπους και έλεγα πόσο θα ήθελα να είχα ένα μικρό ζευγάρι παπούτσια» λέει σήμερα και προσθέτει: «Υπέφερα πάρα πολύ από τις διακρίσεις στο σχολείο. Με προσέβαλαν και με χτυπούσαν. Συχνά επέστρεφα στο σπίτι τραυματισμένος. Μου άρεσε να πηγαίνω σχολείο. Ακόμη μου αρέσει. Αλλά όταν έμπαινα στην τάξη ήθελα τη μαμά μου να μένει δίπλα μου γιατί ήξερα ότι όταν θα ερχόταν το διάλειμμα θα γινόμουν πάλι το παιχνίδι τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024