Σοκ στη Λίβερπουλ, χάνει για όλη τη σεζόν και τον Ινγκς
Σοκ στη Λίβερπουλ. Μετά το αριστερό μπακ της ομάδας, Τζο Γκόμες, και ο στράικερ, Ντάνι Ινγκς, τέθηκε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της περιόδου, αυτή τη φορά εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
Μετά το αριστερό μπακ της ομάδας, Τζο Γκόμες, και ο στράικερ, Ντάνι Ινγκς, τέθηκε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της περιόδου, αυτή τη φορά εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
&source=in.gr">
Σοκ στη Λίβερπουλ. Μετά το αριστερό μπακ της ομάδας, Τζο Γκόμες, και ο στράικερ, Ντάνι Ινγκς, τέθηκε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της περιόδου, αυτή τη φορά εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.
Ο 23χρονος παίκτης τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση του Γιούργκεν Κλοπ, αφού την περασμένη Δευτέρα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας εναντίον της Λιθουανίας, στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων για τους προκριματικούς του EURO 2016.
Σε επτά ματς πρωταθλήματος ο Ινγκς έχει πετύχει 3 γκολ, αφότου εντάχθηκε στο δυναμικό των «κόκκινων» το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπέρνλι.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις αρχικές επιλογές του για το φιλικό τεστ απέναντι στην Ουγγαρία. Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης και Καρέτσας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας