Οριστικοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής με το Λουξεμβούργο
Οριστικοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής ομάδας με το Λουξεμβούργο, ο οποίος είχε προαναγγελθεί από την ΕΠΟ μετά τον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016, απέναντι στην Ουγγαρία την περασμένη Κυριακή.
Οριστικοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής ομάδας με το Λουξεμβούργο, ο οποίος είχε προαναγγελθεί από την ΕΠΟ μετά τον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016, απέναντι στην Ουγγαρία την περασμένη Κυριακή.
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Λουξεμβούργο την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 20:30 (Ελλάδας)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ένας φιλικός λοιπόν που έχει τη σημασία του, αφού, με αφετηρία τη νίκη επί των Ούγγρων και εν αναμονή της έλευσης του νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οφείλει πλέον να διεκδικεί τους βαθμούς από κάθε παιχνίδι, φιλικό ή επίσημο, για να βελτιώσει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει στο FIFA Ranking.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: 172 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τα στρατηγικά τους αποθέματα αποδεσμεύουν οι ΗΠΑ
- Ιράν: «Συντονισμένη επίθεση» με τη Χεζμπολά κατά του Ισραήλ «με πυραύλους και drones»
- Συρία: Πέθανε ο Σάλεχ Μούσλιμ, ηγέτης των Κούρδων της Ροζάβας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πώς θα λειτουργεί
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα «γκρίζα σύννεφα» για τον πληθωρισμό – Προβλέψεις για αύξηση πάνω από το 3%


