Τι δηλώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης για την εμπλοκή με το «πόθεν έσχες»
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ο ένας εκ των δύο υπουργών, τα πόθεν έσχες των οποίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, παρουσιάζουν κενά και ελέγχονται από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Τι δήλωσε ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ο ένας εκ των δύο υπουργών, τα πόθεν έσχες των οποίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, παρουσιάζουν κενά και ελέγχονται από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Πρόκειται για την υπόθεση με τις μετοχές που διατηρούσε σε τεχνική εταιρεία. Ερωτηθείς από το MEGA σχετικά με το ζήτημα αυτό με το πόθεν έσχες του o κ. Φλαμπουράρης δήλωσε:
«Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω τη μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν».
Το άλλο πόθεν έσχες για το οποίο γίνεται λόγος αφορά υπουργό, ο οποίος επί τρία χρόνια δεν δήλωνε 1 εκατομμύριο σε κατάθεση, έκανε συμπληρωματική δήλωση 1 εκατομμυρίου και τώρα η επιτροπή πόθεν έσχες θα ελέγξει την υπόθεση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κενά υπάρχουν στα πόθεν έσχες και άλλων δύο ατόμων, με τον Αλέξη Μητρόπουλο να δηλώνει στο MEGA ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).