Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ευχαριστώ» και από την ΕΠΟ στον Κατσουράνη

«Ευχαριστώ» και από την ΕΠΟ στον Κατσουράνη

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του αθλητή, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα οι διεθνείς αρχικά και η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνέχεια προέβησαν σε ευχαριστήριες δηλώσεις για τον πρώην διεθνή, εξαίροντας την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του αθλητή, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα οι διεθνείς αρχικά και η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνέχεια προέβησαν σε ευχαριστήριες δηλώσεις για τον πρώην διεθνή, εξαίροντας την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Κώστα Κατσουράνη για τη μακρά προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Εθνική Ομάδα. Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε συνολικά σε 116 αγώνες της Εθνικής από το 2003 μέχρι και εφέτος τον Ιούνιο και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του EURO 2004. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε τα επόμενα βήματα του να είναι εξίσου επιτυχημένα» ανέφερε η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024