Τρεις τραυματίες μετρά η εθνική, μετά τον αγώνα της με την Ουγγαρία, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρώτη νίκη της (4-3) στα προκριματικά του Euro 2016. Πιο σοβαρή φαίνεται η περίπτωση του δεξιού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ. Διάστρεμμα υπέστη ο Κώστας Σταφυλίδης. Τέλος, ο τρίτος... άτυχος Έλληνας διεθνής είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε δέχτηκε χτύπημα πάνω από τη γάμπα.
Τρεις τραυματίες μετρά η εθνική, μετά τον αγώνα της με την Ουγγαρία, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρώτη νίκη της (4-3) στα προκριματικά του Euro 2016.
Πιο σοβαρή φαίνεται η περίπτωση του δεξιού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ, Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ.
Διάστρεμμα υπέστη ο Κώστας Σταφυλίδης. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που ο αριστερός οπισθοφύλακας αντικαταστάθηκε κι αφού λόγω του τραυματισμού του δεν είχε καταφέρει να κάνει το άλμα στη φάση του 1-1, όταν ισοφάρισαν οι Ούγγροι.
Τέλος, ο τρίτος… άτυχος Έλληνας διεθνής είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ο μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε δέχτηκε χτύπημα πάνω από τη γάμπα. Οι τρεις διεθνείς θα υποβληθούν σε εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.
Η εκρηκτική άνοδος της ACS χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τα data centers εκτόξευσε την περιουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ κοντά στα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,