Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το πρόγραμμα S.P.I.N.

Συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το πρόγραμμα S.P.I.N.

Την έναρξη της συνεργασίας του με την SPIN (τα αρχικά σημαίνουν Αθλητισμός Συμμετοχή Ενταξη Δικτύωση) για τις δράσεις προς όφελος των μη προνομιούχων παιδιών ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την έναρξη της συνεργασίας του με την SPIN (τα αρχικά σημαίνουν Αθλητισμός Συμμετοχή Ενταξη Δικτύωση) για τις δράσεις προς όφελος των μη προνομιούχων παιδιών ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με βάση αυτή την συνεργασία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συγχρηματοδοτήσει από κοινού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή -μέσω του προγράμματος S.P.I.N.- τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας, το οποίο θα διοργανώσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο «Κλειστό γήπεδο» της ομάδας τον προσεχή Μάρτιο.

Οι ομάδες παιδιών από Ιταλία, Αγγλία, Μάλτα, Ισπανία, Ρουμανία και Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, ηλικίας 10-12 ετών, θα προταθούν και θα στελεχωθούν σε συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κοινωνικούς φορείς.

Στην σημερινή εκδήλωση μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ενώ ήταν παρών ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου και νυν ευρωβουλευτής, Θόδωρος Ζαγοράκης (στο περιθώριο της εκδήλωσης εξέφρασε την άποψη του και για την κακή πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2016).

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι «ο ΠΑΟΚ βάζει ένα λιθαράκι σε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Ο αθλητισμός δεν μπορεί να είναι μόνο νίκες και χορηγίες, πρέπει να καλύπτει και τις ιδρυτικές διακηρύξεις των συλλόγων. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με την προσωπική συμβολή του Ιβάν Σαββίδη. Πρέπει να διδαχθούμε από την ταπεινότητα του και το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της προσφοράς του στον ΠΑΟΚ πάει στο κοινωνικό σύνολο».

Το πρόγραμμα S.P.I.N. ανέλυσε η Λίνα Χριστοπούλου, η οποία συντονίζει τις ενέργειες εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας την συμμετοχή όλων των φορέων.

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι ο Ερασιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε μία τέτοια πρωτοβουλία, αφού «αποτελεί την ομπρέλα όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ».

Ιδιαίτερη μνεία σε αυτή την προσπάθεια έγινε και από τον εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Αστέρια», κ. Ρούσση, ενώ τέλος μίλησε και η συντονίστρια του προγράμματος S.P.I.N., Τάνια Κυριακίδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024