Κλοπ: «Είναι όνειρο για μένα η Λίβερπουλ»
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι το νέο αφεντικό στο «Ανφιλντ», καθώς την Πέμπτη υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ και είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο 48χρονος Γερμανός προπονητής μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων» λίγη ώρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι το νέο αφεντικό στο «Ανφιλντ», καθώς την Πέμπτη υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ και είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.
Ο 48χρονος Γερμανός προπονητής μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων» λίγη ώρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής τόνισε:
«Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως δεν με ανησυχεί αυτό γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν τα εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει και η απόλυτη καταστροφή με τους 12 βαθμούς διαφοράς από την κορυφή. Διάβαζα τις εφημερίδες που έλεγαν ότι είναι η απόλυτη καταστροφή, όμως δεν είναι έτσι. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ξέρω τι θέλω και τι πρέπει να πω στους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε σχετικά ο Κλοπ και συμπλήρωσε:
«Θα προσαρμοστώ και με ευκολία γιατί ξέρω το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι πρέπει να ακούσω, να αισθανθώ και να σκεφτώ τι πρέπει να αλλάξω. Αντιλαμβάνομαι πολύ απλά το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ψυχαγωγείς τον κόσμο. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να γίνει καλύτερη η ζωή του, να διασκεδάσει και να χαρεί με την ομάδα του. Δεν είμαστε γιατροί να σώζουμε ζωές. Πρέπει να κάνουμε τους οπαδούς να ξεχνούν τα προβλήματά τους για 90 λεπτά. Αυτό θα ήθελα να γίνεται και με μένα αν δεν ήμουν προπονητής.»
Στο τέλος ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με θαυμασμό για το θρυλικό γήπεδο της νέας του ομάδας: «Το Άνφιλντ δεν περιγράφεται με λέξεις. Πρέπει να το αισθάνεσαι, να οσμίζεσαι τον αέρα που πνέει σε αυτό το γήπεδο, να το νιώσεις. Βιώνω μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Είναι όνειρο για μένα αυτή η ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442