Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ασπίδα» στον Μουρίνιο από τους παίκτες της Τσέλσι

«Ασπίδα» στον Μουρίνιο από τους παίκτες της Τσέλσι

Οι παίκτες της Τσέλσι σχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες, ο ένας μετά τον άλλον, «ασπίδα» για την «προστασία» του Ζοζέ Μουρίνιο από την απόλυση. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει φουντώσει η φημολογία για απομάκρυνση του 52χρονου Πορτογάλου από την Τσέλσι, με τους Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα να φέρονται ως οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάσταση του, αλλά οι παίκτες τον στηρίζουν απόλυτα.

Οι παίκτες της Τσέλσι σχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες, ο ένας μετά τον άλλον, «ασπίδα» για την «προστασία» του Ζοζέ Μουρίνιο από την απόλυση.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει φουντώσει η φημολογία για απομάκρυνση του 52χρονου Πορτογάλου από την Τσέλσι, με τους Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα να φέρονται ως οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάσταση του, αλλά οι παίκτες τον στηρίζουν απόλυτα.

Πρώτα ο Τζον Τέρι, μετά ο Σεσκ Φάμπρεγας και τώρα οι Ντιέγκο Κόστα και Τιμ Κέιχιλ εξέφρασαν δημοσίως τη στήριξη τους στο διάσημο Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας του Λονδίνου: «Ξέρουμε πως είμαστε σε αγωνιστική κρίση, αλλά δεν έχει ευθύνη γι’ αυτήν ο προπονητής. Εμάς τους παίκτες πρέπει να κατηγορήσουν οι φίλαθλοι», δήλωσε σχετικά ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος προχώρησε και σε αυτοκριτική:

«Εμείς φταίμε. Πάρτε για παράδειγμα εμένα. Οταν ξεκίνησε η σεζόν δεν ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Είχα παραπανίσια κιλά. Γι’ αυτό δεν φταίει ο προπονητής, αλλά εγώ. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό 100%, όπως είμαστε υπεύθυνοι οι παίκτες για την κακή πορεία μας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Τώρα στηρίζουμε τον προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Ανάλογη ήταν και η στάση του Κέιχιλ, ο οποίος τόνισε: «Ολοι οι παίκτες στηρίζουμε τον προπονητή. Είναι δύσκολη περίοδο για την ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στον Μουρίνιο. Ολοι μαζί πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας. Πιστεύω ότι περισσότερο είναι θέμα ψυχολογίας. Με δύο-τρεις νίκες, όλα θα γίνουν ξανά φυσιολογικά στην ομάδα».

Εκτός από τους παίκτες, προς το παρόν τουλάχιστον, και η διοίκηση συνεχίζει να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει, μόλις, οκτώ βαθμούς σε ισάριθμα ματς.

Μετά τη νέα ήττα (4η φετινή), αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησής του και πως η ομάδα θα χρειαστεί να τον απολύσει για να φύγει.

Η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα και η ομάδα βρίσκεται μόλις 5 θέσεις πάνω από τους ουραγούς του πρωταθλήματος (Νιούκαστλ και Σάντερλαντ). Με μόλις οκτώ βαθμούς βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024