Συνεχίζει στον 3ο γύρο του Open της Ιαπωνίας ο Κύργιος
Ο Νικ Κύργιος ήταν εντυπωσιακός και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Τόκιο, το Open της Ιαπωνίας, καθώς στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, απέκλεισε τον Ισπανό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο 22), με 6-4 και 6-2, σε μόλις 57 λεπτά.
Ο Νικ Κύργιος ήταν εντυπωσιακός και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Τόκιο, το Open της Ιαπωνίας, καθώς στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, απέκλεισε τον Ισπανό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο 22), με 6-4 και 6-2, σε μόλις 57 λεπτά.
Ο 20χρονος ομογενής από την Αυστραλία, Νο 34 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε έτσι το εισιτήριο για επόμενο γύρο του τουρνουά, όπου θ’ αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μάρκο Παγδατή και τον Μπενουά Περ.
Ικανοποιημένος ο Ναδάλ από τις νίκες
Ο Ράφα Ναδάλ είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του στο Open της Κίνας, καθώς νίκησε και τον Βάσεκ Ποσιπίλ με 2-0 σετ για τον 2ο γύρο του τουρνουά στο Πεκίνο. Ο κάτοχος 14 Γκραν Σλαμ τίτλων δεν έχασε καμία φορά το σερβίς του και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Πεκίνου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Σοκ.
Ο Nαδάλ κέρδισε με 7-6 (3) και 6-4, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια ακόμη», τόνισε ο Ισπανός σταρ. Ο 29χρονος Ισπανός, Νο3 στο ταμπλό, παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας του, ιδιαίτερα από τη γραμμή του σερβίς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League