Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητευμένος ο Μπλάτερ που δεν τον άκουσε η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA

Απογοητευμένος ο Μπλάτερ που δεν τον άκουσε η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA

Οι δικηγόροι του Σεπ Μπλάτερ δήλωσαν σήμερα ότι ο πελάτης τους είναι απογοητευμένος που η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA δεν μίλησε μαζί του, προτού τον τιμωρήσει με προσωρινό αποκλεισμό. Οι δικηγόροι του Ελβετού παράγοντα τονίζουν ακόμη ότι ο πελάτης τους ανυπομονεί να παρουσιάσει στοιχεία που θα αποδείξουν ότι δεν ενεπλάκη σε οποιαδήποτε παράβαση καθήκοντος.

Οι δικηγόροι του Σεπ Μπλάτερ δήλωσαν σήμερα ότι ο πελάτης τους είναι απογοητευμένος που η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA δεν μίλησε μαζί του, προτού τον τιμωρήσει με προσωρινό αποκλεισμό.

«Ο πρόεδρος Μπλάτερ είναι απογοητευμένος που η επιτροπή δεοντολογίας δεν ακολούθησε τον κώδικα δεοντολογίας και τον πειθαρχικό κώδικα, οι οποίοι αμφότεροι δίνουν τη δυνατότητα να ακουστεί» αναφέρουν οι δικηγόροι του Μπλάτερ σε δήλωσή τους που στάλθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνεχίζουν:

«Επιπρόσθετα, η επιτροπή δεοντολογίας στήριξε την απόφασή της σε μια παρανόηση των ενεργειών του γενικού εισαγγελέα στην Ελβετία, ο οποίος έχει ανοίξει έρευνα, αλλά δεν έχει απαγγείλει κάποια κατηγορία εναντίον του προέδρου».

Οι δικηγόροι του Ελβετού παράγοντα τονίζουν ακόμη ότι ο πελάτης τους ανυπομονεί να παρουσιάσει στοιχεία που θα αποδείξουν ότι δεν ενεπλάκη σε οποιαδήποτε παράβαση καθήκοντος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024