Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 8 - 11 Οκτωβρίου το 17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στις 8 – 11 Οκτωβρίου το 17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στην Αθήνα, στο Πολεμικό Μουσείο, διεξάγεται το 17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ), από 8 έως 11 Οκτωβρίου 2015.

Στην Αθήνα, στο Πολεμικό Μουσείο, διεξάγεται το 17ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ), από 8 έως 11 Οκτωβρίου 2015.

Το συνέδριο της ΠΕΦ πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια, και αποτελεί πλέον καθιερωμένο θεσμό της επιστημονικής κοινότητας. Για δεύτερη συνεχή φορά, θα διεξαχθεί παράλληλα με την 3η Πανελλήνια συνάντηση μεταπτυχιακών φοιτητών στις Φαρμακευτικές επιστήμες.

Η θεματολογία του συνεδρίου αφορά σε τρείς βασικούς άξονες «Φάρμακο, Καλλυντικό, Συμπλήρωμα Διατροφής».

Η ελληνική επιστημονική κοινότητα αλλά και η ελληνική βιομηχανία δραστηριοποιούνται έντονα στα συγκεκριμένα πεδία, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας.

Ένα άλλο θέμα το οποίο θα αναδειχθεί στο συνέδριο, είναι ο ρόλος της έρευνας στην ανάπτυξη της χώρας, και κυρίως η διασύνδεση της έρευνας με τη βιομηχανία.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και το Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Εταιριών Ελλάδας, θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης των αναγκών της βιομηχανίας και θα εξεταστούν οι δυνατότητες συμμετοχής και προσφοράς εκ μέρους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Δεδομένου ότι το ερευνητικό δυναμικό της χώρας μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου, με την κατάλληλη υποστήριξη από την Πολιτεία μπορεί να αποτελέσει σημαντική επένδυση για την ανάπτυξη της χώρας μας.

Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρεχόμενη φαρμακευτική εκπαίδευση από τα τρία Φαρμακευτικά Τμήματα, και θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των πρόσφατων διεθνών αξιολογήσεων των τριών Τμημάτων. Θα προσεγγισθεί επίσης το θέμα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης τόσο για το φαρμακοποιό της βιομηχανίας όσο και το φαρμακοποιό του φαρμακείου.

Το συνέδριο απευθύνεται στο σύνολο των Φαρμακοποιών της χώρας.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024