Παπαγγελόπουλος: Αυστηρό μήνυμα σε όσους παρεμποδίζουν τη Δικαιοσύνη
Αυστηρή προειδοποίηση εκτός αλλά και εντός του χώρου της Δικαιοσύνης προς όσους παρεμποδίζουν το έργο της, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος. «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζω τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παρεμποδίζουν το έργο της Δικαιοσύνης» είπε.
Αυστηρή προειδοποίηση εκτός αλλά και εντός του χώρου της Δικαιοσύνης προς όσους παρεμποδίζουν το έργο της, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.
«Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζω τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παρεμποδίζουν το έργο της Δικαιοσύνης» είπε και τόνισε «η Δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά δεν πρέπει να είναι κουφή» και «πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία».
Ο κ. Παπαγγελόπουλος υπεραμύνθηκε της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν την ίδια στιγμή άλλες εξαρτήσεις και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ιδεολογική, ιεραρχική και εμμονική εξάρτηση.
Αναφερθείς στο θέμα της διαφθοράς είπε ότι «είναι βδέλλα που μας απομυζά». «Είναι όμως και Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, πέντε εμφανίζονται» πρόσθεσε και τόνισε ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαφθοράς χρειάζεται η «συνδρομή όλου του πολιτικού συστήματος».
«Η πάταξη δεν είναι στοίχημα, αλλά ιστορική επιταγή, λαϊκή εντολή, επιλογή του πρωθυπουργού και είναι μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από την γάγγραινα αυτή» κατέληξε.
Λάμπρος Σταυρόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο «πόλεμος» των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι τελείωσε – Οι δικηγόροι τους πανηγυρίζουν
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442