Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγγελόπουλος: Αυστηρό μήνυμα σε όσους παρεμποδίζουν τη Δικαιοσύνη

Παπαγγελόπουλος: Αυστηρό μήνυμα σε όσους παρεμποδίζουν τη Δικαιοσύνη

Αυστηρή προειδοποίηση εκτός αλλά και εντός του χώρου της Δικαιοσύνης προς όσους παρεμποδίζουν το έργο της, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος. «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζω τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παρεμποδίζουν το έργο της Δικαιοσύνης» είπε.

Αυστηρή προειδοποίηση εκτός αλλά και εντός του χώρου της Δικαιοσύνης προς όσους παρεμποδίζουν το έργο της, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.

«Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζω τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παρεμποδίζουν το έργο της Δικαιοσύνης» είπε και τόνισε «η Δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά δεν πρέπει να είναι κουφή» και «πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος υπεραμύνθηκε της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν την ίδια στιγμή άλλες εξαρτήσεις και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ιδεολογική, ιεραρχική και εμμονική εξάρτηση.

Αναφερθείς στο θέμα της διαφθοράς είπε ότι «είναι βδέλλα που μας απομυζά». «Είναι όμως και Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, πέντε εμφανίζονται» πρόσθεσε και τόνισε ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαφθοράς χρειάζεται η «συνδρομή όλου του πολιτικού συστήματος».

«Η πάταξη δεν είναι στοίχημα, αλλά ιστορική επιταγή, λαϊκή εντολή, επιλογή του πρωθυπουργού και είναι μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από την γάγγραινα αυτή» κατέληξε.

Λάμπρος Σταυρόπουλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024