Ο Τζανετόπουλος στη θέση του Παπαδόπουλου στην Εθνική
ο Ανταμ Τζανετόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς ο Κώστας Τσάνας έπρεπε να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός της Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματσιμού ύστερα από το κυριακάτικο ματς της ομάδας του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League