Τρέχοντας μπήκε στα γραφεία της ΝΔ ο Άδ.Γεωργιάδης με τις υπογραφές
Στο νήμα κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να είναι και εκείνος υποψήφιος. Τέσσερις διεκδικούν την προεδρία: Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης, ο οποίος μπήκε τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού με έναν φάκελο. «Τις βρήκα, πάω» έγραψε στο Twitter.
Στο νήμα φαίνεται ότι κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να είναι και εκείνος υποψήφιος.
Το τοπίο ξεκαθάρισε. Την προεδρία του κόμματος διεκδικούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μπήκε τρέχοντας στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού με έναν φάκελο.
Χαρακτηριστικό ήταν και το tweet του κ. Γεωργιάδη: «Τις βρήκα, πάω» έγραψε.
Τις βρηκα παω
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 2, 2015
Νωρίτερα, μιλώντας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού, ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε πως «αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά αλλά και με την έλλειψη οράματος.
» Χρειάζεται μία άλλη νοοτροπία, χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί.»
Ο περιφερειάρχης συνέχισε λέγοντας οι μάχες θα δοθούν το επόμενο διάστημα μαζί με τους πολίτες.
«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες, τολμάμε να ελπίζουμε» κατέληξε.
Νωρίτερα κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας συγκεντρώσει τις 50 απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. «Ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε.
Ήδη, από την Πέμπτη το απόγευμα είχε κατατεθεί και η υποψηφιότητα του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
- Κρίση αξιοπιστίας – «Αστήρικτες» οι μισές έρευνες κοινωνικών επιστημών
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442