Με μια αναφορά στην πρόσφατη ιστορική ανακάλυψη για την εποχική ροή νερού στον Κόκκινο Πλανήτη, η Facebook Inc. διαψεύδει όλα όσα μεταδίδονται από προφίλ σε προφίλ στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, περί συνδρομητικού Facebook.

Νερό μπορεί να υπάρχει στον Άρη, το Facebook όμως θα παραμείνει δωρεάν, αποσαφηνίζει σε όσους ξεγελάστηκαν και αντέγραψαν το επίμαχο post. Πρόκειται για μια «νομική δήλωση», με την οποία κάθε μέλος του Facebook φέρεται να ζητά να παραμείνουν μακριά από τη δημόσια θέα δημοσιεύματα στην σελίδα του, κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα την δωρεάν παραμονή τους στο, δήθεν, συνδρομητικό στο εξής, Facebook. Η χρήση του Facebook θα χρεώνεται 5,99 δολάρια στο εξής, ανέφερε το hoax, που έπρεπε να αντιγράψουν και να δημοσιεύσουν τα μέλη της υπηρεσίας.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

While there may be water on Mars, don’t believe everything you read on the internet today. Facebook is free and it…

Posted by Facebook onΔευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

In.gr Τεχνολογία