Στις 2-3 Οκτωβρίου το 1ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ομιλίες και οι σχολιασμοί υψηλού επιπέδου από έγκριτους καρδιολόγους σε όλο το φάσμα της σύγχρονης αρρυθμιολογίας στο 1ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται στις 2-3 Οκτωβρίου 2015, στην Αθήνα από την Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία.
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ομιλίες και οι σχολιασμοί υψηλού επιπέδου από έγκριτους καρδιολόγους σε όλο το φάσμα της σύγχρονης αρρυθμιολογίας στο 1ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται στις 2-3 Οκτωβρίου 2015, στην Αθήνα από την Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία.
Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν περιστατικά ασθενών με ταχυκαρδία, αλλά και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ασθενών με μυοκαρδιοπάθειες. Το Συνέδριο θα απασχολήσει επίσης η αντιπηκτική αγωγή στην κολπική μαρμαρυγή, ο αιφνίδιος θάνατος, οι κοιλιακές ταχυκαρδίες, τα κλινικά προβλήματα με τις συσκευές διαχείρισης καρδιακού ρυθμού, τα νεότερα δεδομένα για τις συσκευές διαχείρισης καρδιακού ρυθμού. Ακόμη, στο πλαίσιο του 1ου Αρρυθμιολογικού Συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά επεμβάσεις Κατάλυσης Κολπικής Μαρμαρυγής με την τεχνολογία nMARQ αλλά και με την τεχνολογία Κρυοπηξίας.
Το συνέδριο θα μοριοδοτηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και οι Σύνεδροι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Παρακολουθήστε ζωντανά και on demand το 1ο Αρρυθμιολογικό Συνέδριο από την ιστοσελίδα του Livemedia στο http://www.livemedia.gr/1o-arritmiologiko.
health.in.gr
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
- Τρεις νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στη Χιλή – 500.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μάρω Κοντού
- Πολύνεκρο δυστύχημα στο Περού – Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό, σκοτώθηκαν 14 άτομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442