Δεν καταθέτει υποψηφιότητα για τη ΝΔ ο Κώστας Μπακογιάννης
Τις προθέσεις του σε σχέση με το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας της ΝΔ ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. «Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον λαό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αυτό το σύμβολο σκοπεύω να το τιμήσω. Την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω» δήλωσε.
Τις προθέσεις του σε σχέση με το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας της ΝΔ ξεκαθάρισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Μπακογιάννης κράτησε αποστάσεις από ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπενθυμίζοντας τη θέση του ως περιφερειάρχης.
«Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον λαό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αυτό το σύμβολο σκοπεύω να το τιμήσω. Την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω. Άλλωστε όταν λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί, πρώτα από όλα πρέπει να το αποδεικνύουμε στην πράξη» σημείωσε, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες ή ακόμα και τις προσωπικές του προτιμήσεις, αλλά και να καταθέσει άποψη για τα επόμενα βήματα της ΝΔ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής