
Συνεχίζεται το φθινοπωρινό σκηνικό, ισχυρές βροχές μέχρι την Τρίτη
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την ανατολική Ελλάδα έως την Τρίτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει περιφέρειες και δήμους να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την ανατολική Ελλάδα έως την Τρίτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.
Η κακοκαιρία ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Τη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές), τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά τη νύχτα στα νότια.
Την Τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία (από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κατά περιόδους θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανόν μέχρι το βραδύ τα φαινόμενα να επηρεάσουν και τις Σποράδες, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τη Βόρεια Εύβοια.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442