Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Φίλη - Ιερώνυμου στη σκιά των δηλώσεων περί θρησκευτικών

Συνάντηση Φίλη – Ιερώνυμου στη σκιά των δηλώσεων περί θρησκευτικών

Συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και o αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών μετά τις δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου περί απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών για όσους μαθητές το επιθυμούν.

Συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και o αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Προφανής στόχος της συνάντησης αυτής να «ελαφρύνει το κλίμα» στις σχέσεις υπουργείου Παιδείας και Αρχιεπισκοπής μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανέφερε ότι θα μπορούν να απαλλάσσονται από το μάθημα των θρησκευτικών όσοι μαθητές το επιθυμούν.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σχολιάζοντας της δηλώσεις της κ. Αναγνωστοπούλου, δήλωσε ότι «κάποια κυρία η οποία έχει ορισμένες ιδέες της ήρθε στο μυαλό της. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Αν θέλουμε να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα, όπως υπάρχουν ασφαλώς επιθυμίες, θα αλλάξει το Σύνταγμα» είπε ο κ. Ιερώνυμος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024