Χάνει τον Τζέκο για έναν μήνα η Ρόμα
Η άνετη επικράτηση με 5-1 επί της Κάπρι επισκιάστηκε για τη Ρόμα από το σοβαρό τραυματισμό του Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος φορ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο Campionato και θα πρέπει να μείνει για διάστημα ενός μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Η άνετη επικράτηση με 5-1 επί της Κάπρι επισκιάστηκε για τη Ρόμα από το σοβαρό τραυματισμό του Έντιν Τζέκο.
Ο Βόσνιος φορ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο Campionato και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ενθαρρυντικά.
Συγκεκριμένα, ο Τζέκο θα πρέπει να μείνει για διάστημα ενός μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα του Μανωλά που χθες πέτυχε και το πρώτο γκολ της Ρόμα στο 24ο λεπτό, μετρά δύο ακόμη σημαντικές απουσίες, αυτές του Φραντσέσκο Τότι (αναμένεται να επιστρέψει σε 15 ημέρες) και του Σεϊντού Κεϊτά (εκτός για τις επόμενες 10 ημέρες).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442