Ρατσιστικό πανό σε αγώνα τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας
Μια πολύ άσχημη εικόνα έμεινε από το ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Στρασμπούρ και Κολμάρ όταν από τις κερκίδες αναρτήθηκε ένα ρατσιστικό προς του μετανάστες πανό. Συγκεκριμένα την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, στις κερκίδες σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: «Μετανάστες έξω».
Μια πολύ άσχημη εικόνα έμεινε από το ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Στρασμπούρ και Κολμάρ όταν από τις κερκίδες αναρτήθηκε ένα ρατσιστικό προς του μετανάστες πανό.
Συγκεκριμένα την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, στις κερκίδες σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: «Μετανάστες έξω».
Σύμφωνα με όσα γράφονται στα γαλλικά ΜΜΕ, υπεύθυνοι για αυτό είναι δύο οπαδοί οι οποίοι απομακρύνθηκαν από γήπεδο, χωρίς όμως να συλληφθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442