Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειροκροτεί ο Νασράλα της Χεζμπολάχ τη ρωσική στρατιωτική ανάμειξη στη Συρία

Χειροκροτεί ο Νασράλα της Χεζμπολάχ τη ρωσική στρατιωτική ανάμειξη στη Συρία

Χαιρετίζει ο ηγέτης της σιιτικής Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα τη στρατιωτική ανάμειξη της Ρωσίας στη Συρία προς υποστήριξη του κοινού τους συμμάχου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Μιλά για «πολύ προηγμένα» ρωσικά όπλα ακριβείας, περιλαμβανομένων μαχητικών και ελικοπτέρων -αποδίδοντας τη ρωσική ανάμειξη στην αποτυχία των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν το Ισλαμικό Κράτος. Παράλληλα επιβεβαιώνει ότι υπήρξε συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών σε δύο περιοχές της χώρας.

Χαιρετίζει ο ηγέτης της σιιτικής Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλ την ολοένα αυξανόμενη στρατιωτική ανάμειξη της Ρωσίας στη Συρία προς υποστήριξη του κοινού τους συμμάχου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Μιλά για «πολύ προηγμένα» ρωσικά όπλα ακριβείας, περιλαμβανομένων μαχητικών και ελικοπτέρων -αποδίδοντας τη ρωσική ανάμειξη στην αποτυχία των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο al-Manar, o Χασάν Νασράλα επιβεβαίωσε επίσης ότι συνήφθη συμφωνία εξάμηνης εκεχειρίας μεταξύ φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών σε δύο περιοχές της χώρας.

Η συμφωνία περιλαμβάνει απόσυρση των ανταρτών από μία πόλη κοντά στη μεθόριο με τον Λίβανο και απομάκρυνση αμάχων που παρέμεναν πολιορκημένοι σε δύο χωριά στα βορειοδυτικά, και θα λάβει χώρα σε δύο στάδια, δήλωσε ο Νασράλα βάσει των όσων μεταδίδει το Reuters.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024