Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα επτά πράγματα που μάθαμε από το τρέιλερ της νέας ταινίας Μποντ

Τα επτά πράγματα που μάθαμε από το τρέιλερ της νέας ταινίας Μποντ

Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου Αρκούν δυόμισι λεπτά για να σχηματίσουμε εικόνα για μια ταινία; Όταν πρόκειται για ταινία του Τζέιμς Μποντ, αρκούν. Το Spectre, αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου και βλέποντας το τρέιλερ (των δυόμισι λεπτών) καταφέραμε να εξάγουμε τα εξής επτά συμπεράσματα. Θα έχει περισσότερη δράση σε σχέση με τις προηγούμενες […]

Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου

Αρκούν δυόμισι λεπτά για να σχηματίσουμε εικόνα για μια ταινία; Όταν πρόκειται για ταινία του Τζέιμς Μποντ, αρκούν. Το Spectre, αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου και βλέποντας το τρέιλερ (των δυόμισι λεπτών) καταφέραμε να εξάγουμε τα εξής επτά συμπεράσματα.

Θα έχει περισσότερη δράση σε σχέση με τις προηγούμενες
Κυνηγητό με αυτοκίνητα που τρέχουν ιλιγγιωδώς, ένα τρομακτικό αεροπορικό ατύχημα, άνθρωποι να πηδούν έξω από τα παράθυρα, ακροβατικά με ελικόπτερα και άφθονες εκρήξεις. Και όλα αυτά σε μόλις δυόμισι λεπτά. Μην απορήσετε εάν νιώσετε μια πρόωρη εξάντληση και χρειαστείτε ένα μαρτίνι.

Ο Q του Μπεν Γουίσοου είναι πιο «σπασίκλας» από ποτέ
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη νέα ταινία Μποντ, ως επικεφαλής της έρευνας και ανάπτυξης στην οργάνωση M16, φορά παχύ σκελετό γυαλιών και πουλόβερ ζιβάγκο. Ίσως ο πιο «μοδάτος σπασίκλας» που έχουμε δει τελευταία στον κινηματογραφικό κόσμο.

Η Λεά Σεϊντού θα είναι το «κακό κορίτσι» Μποντ
Ξεχώρισε στην «Ζωή της Αντέλ» αποδίδοντας με τρυφερότητα τον λεσβιακό έρωτα. Εδώ, θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι ως κορίτσι Μποντ μεταμορφώνεται εντελώς.

Ο Άντριου Σκοτ και ο Ρέιφ Φάινς ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο του 007

Ο «Σέρλοκ», Άντριου Σκοτ, υποδύεται τον τολμηρό νέο επικεφαλής του Κέντρου Δημόσιας Ασφάλειας, ενώ ο Φάινς αναλαμβάνει επιτακτικά καθήκοντα ως Μ. Φαίνεται να μας πείθουν και οι δυο ότι θα χαρίσουν τα δικά τους μοναδικά στοιχεία στην ταινία.

Το αυτοκίνητο είναι γένους θηλυκού

Μα φυσικά. Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να είναι; Η στιγμή που ο Τζέιμς Μποντ συναντά την Άστον Μάρτιν, αναδεικνύεται σε σημανατικό γεγονός.. Το «ασημί τέρας» αποκαλύπτεται σταδιακά με διαδικασίες τελετουργίας και παρασύρει τον πράκτορα στην γοητεία του.

Ο Κρίστοφερ Γουόλτζ θα είναι ο απολαυστικός κακός

«Καλωσήρθες Τζέιμς» λέει ο Γουόλτζ ως Φραντ Ομπερχάουζερ στον Μποντ υποτιμώντας τον, όπως μόνος εκείνος ξέρει να κάνει, με το να επιτίθεται στο «εγώ» του. «Βρέθηκες στον δρόμο μου τόσες φορές, αλλά ποτέ δεν με είδες. Γιατί άργησες τόσο;» ρωτά τον πράκτορα 007 με αυταρέσκεια.

Τα 20 εκατ. δολάρια που επένδυσε το Μεξικό απέδωσαν
Έχει γραφεί ότι το Μεξικό πρόσφερε στους παραγωγούς της ταινίας 20 εκατ. δολάρια για να το σκιαγραφήσουν θετικά στο Spectre. Το άνοιγμα της ταινίας- το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε ταινία Μποντ- λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της «Ημέρας των Νεκρών» στο Μεξικό. Αν κρίνει κανείς από τα δυόμισι λεπτά, μάλλον τα χρήματα ξοδεύτηκαν σωστά.

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024