Αναθεώρηση στόχων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού
Προσγειώνονται οι στόχοι για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού, έπειτα από την υστέρηση εσόδων που ανακοινώθηκαν επισήμως για το οκτάμηνο. Οι αναθεωρημένοι στόχοι που θα οριστικοποιηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ενσωματωθούν στο προσχέδιο προϋπολογισμού που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.
Προσγειώνονται οι στόχοι για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού, έπειτα από την υστέρηση εσόδων που ανακοινώθηκαν επισήμως για το οκτάμηνο.
Οι αναθεωρημένοι στόχοι που θα οριστικοποιηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ενσωματωθούν στο προσχέδιο προϋπολογισμού που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.
Τα οικονομικά μεγέθη έχουν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στα πλαίσια του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.
Πλέον, οι υπολογισμοί γίνονται με τελικό στόχο η χρονιά να κλείσει με πρωτογενές έλλειμμα όχι μεγαλύτερο των 450 εκατ. ευρώ ή 0,25% του ΑΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον πρώτο μεταδοτικό καρκίνο σε ψάρια
- Συνομιλίες του επικεφαλής της Μοσάντ με τον ομόλογό του της CIA στις ΗΠΑ
