Συνεδριάζει η Επιτροπή της Βουλής για το δημόσιο χρέος
Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, από το πρωί, η Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής, η οποία θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα του πορίσματος που είχαν καταλήξει τα μέλη της πριν τις εκλογές.
Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, από τις 11:00, η Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής, η οποία θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα του πορίσματος που είχαν καταλήξει τα μέλη της πριν τις εκλογές.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Βουλής, οι εργασίες της Επιτροπής, οι οποίες από την Τρίτη θα είναι ανοικτές, θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου.
Της επιτροπής προΐσταται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι
- Φάμελλος: Μόνο μια μεγάλη πολιτική δημοκρατική αλλαγή θα εξασφαλίσει μια προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442