Ένα τρομακτικό τρακάρισμα είχε ο γιος του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φορμουλα 1, Νέλσον Πικέ, Πέδρο, ο οποίος ενεπλάκη σε ατύχημα σε αγώνα της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, την ώρα που οδηγούσε, το αυτοκίνητο του χτύπησε με ένα άλλο, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα και να κάνει αρκετές τούμπες.
Ένα τρομακτικό τρακάρισμα είχε ο γιος του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φορμουλα 1, Νέλσον Πικέ, Πέδρο, ο οποίος ενεπλάκη σε ατύχημα σε αγώνα της Βραζιλίας.
Συγκεκριμένα, την ώρα που οδηγούσε, το αυτοκίνητο του χτύπησε με ένα άλλο, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα και να κάνει αρκετές τούμπες.
Ο 17χρονος, Πέδρο, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα.
Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου φαίνονται οι μελανιές του από το ατύχημα. Δείτε το βίντεο με το ατύχημα:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του