Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κεραυνούς αποδίδονται δύο θάνατοι σε Σαλαμίνα και Κυνουρία

Σε κεραυνούς αποδίδονται δύο θάνατοι σε Σαλαμίνα και Κυνουρία

Δύο θάνατοι που φαίνεται πως προκλήθηκαν από κεραυνό σε Σαλαμίνα και Κυνουρία, καθώς και τέσσερις ελαφρά τραυματίες στην Πελοπόννησο, είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει τη Δευτέρα όλη την Ελλάδα.

Δύο θάνατοι που φαίνεται πως προκλήθηκαν από κεραυνό σε Σαλαμίνα και Κυνουρία, καθώς και τέσσερις ελαφρά τραυματίες στην Πελοπόννησο, είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει τη Δευτέρα όλη την Ελλάδα.

Στη Σαλαμίνα, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη από άνδρες της Πυροσβεστικής στη λεωφόρο Κακιάς Βίγλας και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια θα διευκρινιστούν κατά τη νεκροψία.

Στην αγροτική περιοχή Ξηροκάμπι, στον Αγιο Πέτρο Κυνουρίας, ένας 52χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός από τον γιο του κάτω από δένδρο κοντά στην ιερά μονή Μαλεβής.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος ως φαίνεται χτυπήθηκε από κεραυνό, αφού φέρει εγκαύματα στο τριχωτό της κεφαλής και στο στήθος. Η σορός του θα διακομιστεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλες ζημιές και προβλήματα προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας. Έπληξε τη νότια πλευρά της πόλης, ξήλωσε σκεπές σπιτιών, αναποδογύρισε πολλά αυτοκίνητα, ξερίζωσε δένδρα και διέλυσε καταστήματα.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και έχουν διακομιστεί στο κέντρο υγείας Βλαχιώτη.

Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί και στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή στις 7 το πρωί. Έχουν σπάσει τζαμαρίες καταστημάτων, μετακινήθηκαν βαρέως τύπου μηχανήματα, αναποδογύρισαν δύο νταλίκες στη νέα είσοδο της Καλαμάτας και στο νεκροταφείο του Ασπροχώματος ξηλώθηκαν μνημεία των τάφων.

Στην Αττική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και παροχές βοήθειας.

Πλημμύρες προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και στην Πρέβεζα, όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια στο κέντρο της πόλης.

Πλημμύρες σε υπόγεια και προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 50 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια καταστημάτων και σπιτιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024