Παπανδρέου: «Διακύβευμα είναι η εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας»
«Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι άλλο από την εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα κράτος λειτουργικό, δημοκρατικό, δίκαιο, με αξιοκρατία, με διαφάνεια, που θα μπορεί να διασφαλίζει σιγουριά και ευημερία» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι άλλο από την εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα κράτος λειτουργικό, δημοκρατικό, δίκαιο, με αξιοκρατία, με διαφάνεια, που θα μπορεί να διασφαλίζει σιγουριά και ευημερία» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε στη Νέα Ερυθραία.
«Σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα δέσποσε η αντιπαράθεση γύρω από το ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής του μνημονίου» τόνισε, για να προσθέσει:
«Θεωρώ πως μετά από 5 χρόνια άγονης αντιπαράθεσης γύρω από τα μνημόνια, ο κάθε δημοκράτης πολίτης κατανοεί ότι δεν είναι αυτό το διακύβευμα».
Επισήμανε την ανάγκη δε, από αύριο κιόλας, να σχηματιστεί μία πλατιά κοινωνική συμμαχία «εκείνων των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν τη βούληση να συγκρουστούν, να παλέψουν για μία διαφορετική Ελλάδα, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και περηφάνιας».
«Αυτόν τον αγώνα θα κάνουμε και θα συνεχίσουμε» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα