Θλάση ο Τσόρι, χάνει Άρσεναλ «τρέχει» για ΠΑΟΚ
Χωρίς τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση ελαφρας μορφής στον αριστερό τετρακέφαλο, στον αγώνα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και για την αποθεραπεία του, θα απαιτηθούν περίπου 10 ημέρες.
Χωρίς τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Ολυμπιακός.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση ελαφρας μορφής στον αριστερό τετρακέφαλο, στον αγώνα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και για την αποθεραπεία του, θα απαιτηθούν περίπου 10 ημέρες.
Κατά συνέπεια, ο Τσόρι δεν θα παίξει στις αναμετρήσεις με την Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα κάνει αγώνα αγώνα δρόμο για να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη Super League, ενώ πολύ δύσκολο θεωρείται να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την Αρσεναλ στις 30 Σεπτεμβρίου για το Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται


