Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ονομαστεί το κλειστό της Λεωφόρου

Σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ονομαστεί το κλειστό της Λεωφόρου

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού, το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα ονομασθεί «Παύλος Γιαννακόπουλος», προς τιμήν του κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου, που έχει οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ στην κατάκτηση έξι ευρωπαϊκών κι ενός διηπειρωτικού τίτλου καθώς και πλήθος εγχώριων τροπαίων αλλά κι έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού, το κλειστό γήπεδο της Λεωρφόυ Αλεξάνδρας, θα ονομασθεί «Παύλος Γιαννακόπουλος», προς τιμήν του κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου, που έχει οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ στην κατάκτηση έξι ευρωπαϊκών κι ενός διηπειρωτικού τίτλου καθώς και πλήθος εγχώριων τροπαίων αλλά κι έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου λοιπόν, εκεί όπου χτυπά δυνατά η καρδιά κάθε φιλάθλου μας και γαλουχούνται με την Παναθηναϊκή ιδέα νέες γενιές, θα ονομαστεί «Παύλος Γιαννακόπουλος». Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι τον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού που έχει πάντα το «τριφύλλι» και τα ιδεώδη του συλλόγου στην καρδιά του.

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί καιρό από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανακοινωθεί επίσημα με αφορμή το υπέρλαμπρο event της 23ης Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την κορυφαία πεντάδα της τελευταίας 25ετίας.

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Παρτιζάν θα τιμηθεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τις χρυσές σελίδες ιστορίας που έγραψε ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του κλειστού που δικαιωματικά πλέον θα φέρει το όνομά του».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε: «Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια το ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. ανακοινώνει την απόφασή του για ονομασία του κλειστού γυμναστηρίου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» ώστε να τιμηθεί ο κορυφαίος παράγοντας του συλλόγου μας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τιμά τις αξίες και την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου και η ενέργεια αυτή αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής του συλλόγου προς τον κορυφαίο αυτόν άνθρωπο και παράγοντα. Είναι μια απόφαση την οποία είχαμε λάβει εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι απλώς αναζητούσαμε την κατάλληλη αφορμή για να την επισημοποιήσουμε. Η εκδήλωση της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου αποτελεί ιδανική περίπτωση ώστε να τιμηθεί με τη λαμπρότητα που του αρμόζει ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024