Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμπντούλ Μοσέν: Από την τρικλοποδία της ουγγαρέζας στην Ισπανία προπονητής

Αμπντούλ Μοσέν: Από την τρικλοποδία της ουγγαρέζας στην Ισπανία προπονητής

Ο σύρος πρόσφυγας, Αμπντούλ Μοσέν, στον οποίο έβαλε τρικλοποδιά η ουγγαρέζα εικονολήπτρια προσκλήθηκε να πάει στην Ισπανία για να δουλέψει σε μια σχολή προπονητών ποδοσφαίρου, αφού η ιστορία του συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο σύρος πρόσφυγας στον οποίο έβαλε τρικλοποδιά η ουγγαρέζα εικονολήπτρια προσκλήθηκε να πάει στην Ισπανία για να δουλέψει σε μια σχολή προπονητών ποδοσφαίρου, αφού η ιστορία του προσέλκυσε διεθνή προσοχή.

Τα βίντεο που εικονίζουν τον άνδρα να πέφτει με το παιδί του στα χέρια, καθώς δεκάδες πρόσφυγες προσπαθούν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία προκάλεσαν σάλο στα μέσα ενημέρωσης και στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

Η εικονολήπτρια, που εργαζόταν για ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Ουγγαρίας -απολύθηκε μετά το σάλο που προκάλεσε η πράξη της.

Ο επικεφαλής μιας σχολής προπονητών ποδοσφαίρου στη Χετάφε, δήλωσε ότι ο άνδρας αυτός έκανε την ίδια δουλειά στη Συρία.

«Είχαμε την ιδέα να βοηθήσουμε έναν συνάδελφο προπονητή» δήλωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκαλάν, ο διευθυντής της σχολής Cenafe, στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, η τοπική κυβέρνηση θα προσφέρει στον άνδρα στέγη. Ο ίδιος ταξιδεύει μαζί με τον γιο του, Σαΐντ.

Σύμφωνα με τον Γκαλάν, η σχολή προπονητών θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Σύρο, τον γιο του, καθώς επίσης τη σύζυγό του, την κόρη του και τον άλλο του γιο, που βρίσκονται στην Τουρκία, να λάβουν άσυλο στην Ισπανία.

Η Μαδρίτη έχει δεσμευθεί να υποδεχθεί πάνω από 17.000 πρόσφυγες από τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν φθάσει φέτος στην Ευρώπη αφού εγκατέλειψαν τη Συρία και άλλες εμπόλεμες περιοχές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024