Καλάθης και Αντετοκούνμπο στην κορυφαία 5άδα
Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερέβαλαν εαυτό στον προημιτελικό με την Ισπανία, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ. Παρ' όλα αυτά η διοργανώτρια αρχή αναγνώρισε την προσπάθεια τους και τους συμπεριέλαβε στην κορυφαία 5άδα της 15ης Σεπτεμβρίου.
Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερέβαλαν εαυτό στον προημιτελικό με την Ισπανία, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ.
Παρ’ όλα αυτά η διοργανώτρια αρχή αναγνώρισε την προσπάθεια τους και τους συμπεριέλαβε στην κορυφαία 5άδα της 15ης Σεπτεμβρίου.
Ο Νικ Καλάθης είχε 14 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 12 πόντους, 17 ριμπάουντ και 2 τάπες, είναι στους Top 5 της ημέρας.
Την 5άδα συμπληρώνουν ο Πάου Γκασόλ, με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αλλά και δύο παίκτες της Γαλλίας (που νίκησε τη Λετονία), ο Νάντο Ντε Κολό που είχε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ο Ρούντι Γκομπέρ που είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τάπες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσες επιτυχίες του David Bowie χωράνε σε ένα βράδυ;
- Ουζμπεκιστάν: Μπαλόνια με υδρογόνο πήραν φωτιά μπροστά στο πρόσωπο γυναίκας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – Μικροπροβλήματα στον Αργοσαρωνικό
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
