
Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον φόνο 17χρονου στην Κάτω Αχαΐα
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 15χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του 17χρονου, που έγινε τη περασμένη Κυριακή στην Κάτω Αχαΐα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 15χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του 17χρονου, που έγινε τη περασμένη Κυριακή στην Κάτω Αχαΐα.
Το πρωί της Τετάρτης ο 15χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί. Ο ανήλικος παρέμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του ανακριτή και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε αυτά που είπε είναι ότι «ζητώ και πάλι συγγνώμη για ό,τι έγινε».
Μετά το τέλος της απολογίας του, ο 15χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων στην Κόρινθο.
Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ανηλίκου στα δικαστήρια της Πάτρας, η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ στο πλαίσιο αυτών των μέτρων ο 15χρονος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442