
Αλλάζει εκ νέου το δημόσιο λογιστικό
Αυξημένες αρμοδιότητες και ειδικές ευθύνες αναμένεται να αναλάβει το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο μετά τα τέλη Οκτωβρίου, βάσει αλλαγών που θα επέλθουν στον νόμο 4270/2014 για το δημόσιο λογιστικό. Με απόφαση του υπηρεσιακού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη συστάθηκε ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από 21 μέλη, η οποία θα επεξεργασθεί έως τις 31 Οκτωβρίου τις διατάξεις του δημόσιου λογιστικού.
Αυξημένες αρμοδιότητες και ειδικές ευθύνες αναμένεται να αναλάβει το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο μετά τα τέλη Οκτωβρίου, βάσει αλλαγών που θα επέλθουν στον νόμο 4270/2014 για το δημόσιο λογιστικό.
Με απόφαση του υπηρεσιακού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη συστάθηκε ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από 21 μέλη, η οποία θα επεξεργασθεί έως τις 31 Οκτωβρίου τις διατάξεις του δημόσιου λογιστικού.
Στόχος της ομάδας εργασίας είναι να προχωρήσει στην εναρμόνιση διατάξεων δημοσιολογιστικού περιεχομένου που εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά νομοθετήματα και να διατυπώσει προτάσεις για την αναμόρφωση των διαδικασιών εκτελέσεως του Προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα εισαχθούν νέες γενικές διατάξεις δημοσιονοµικού πλαισίου, θα καθορισθούν οι αρμοδιότητες των εμπλεκομένων και θα τεθούν κανόνες που αφορούν στην Μεσοπρόθεσμη Δημοσιονομική Στρατηγική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά


